2022 Agenda June 15

You feedback helps more than just us: For every feedback form filled out, you will be entered in a raffle for a FREE ticket to OmniX 2023 AND we will donate 1 EUR to the Ukrainian Red Cross
Feedback form

Registered? Sign in for required participant-only information, features, and instructions.

Don’t know your login? Contact us.

June 15 featured brands 

atlassian logo 1200x630 2
WHO
lilly
atlassian logo 1200x630 2
WHO
lilly

Times are in Amsterdam / Central European Time. Convert to your timezone with this table.
Can’t make it to a live session because of your timezone? Ticket holders will receive a link and password to view all session recordings.

9:30 AM – 10:00 AM

On-demand wellbeing session: Morning meditation 

10:00 AM – 10:30 PM

10:35 AM – 11:20 AM (45 mins)

BREAK

11:25 AM – 12:10 PM (45 mins)

 

DURING THE BREAK

11:30 AM – 12:00 PM (30 mins)

Tracy PlayleTracy Playle
Pickle Jar

12:10 PM – 12: 55 PM (45 mins)

1:00 PM – 2: 30 PM (1hr and 30mins)

LUNCH

2:30 PM – 3:15 PM (45 mins)

3:20 PM – 4:05 PM (45 mins)

4:10 PM – 4:55 PM (45 mins)

BREAK

DURING THE BREAK

4:15 PM – 4:50 PM (35 mins)

4:55 PM – 5:40 PM (45 mins)

5:45 PM – 6:30 PM (45 mins)

6:35 PM – 7:25 PM (50mins)

Interactive discussion sessions. Turn on your camera or mic and join in!

7:30 PM – 8:00 

On-demand wellbeing session: day-end meditation and journaling

 

Brought to you by

 

uc logo rgb