2022 Agenda June 14

You feedback helps more than just us: For every feedback form filled out, you will be entered in a raffle for a FREE ticket to OmniX 2023 AND we will donate1 EUR to the Ukrainian Red Cross
Feedback form

Registered? Sign in for required participant-only information, features, and instructions.

Don’t know your login? Contact us.

June 14 featured brands

sussex uni logo
ibm
roche pharma 400x248 1
sussex uni logo
ibm
roche pharma 400x248 1

Times are in Amsterdam / Central European Time. Convert to your timezone with this table.
Can’t make it to a live session because of your timezone? Ticket holders will receive a link and password to view all session recordings.

9:30 AM – 10:00 AM

On-demand wellbeing session: Morning meditation

10:00 AM – 10:30 PM

10:35 AM – 11:20 AM (45 mins)

11:25 AM – 12:10 PM (45 mins)

BREAK

11:30 AM – 12:00 PM (30 mins)

Stretch and breathe

12:10 PM – 12:55 PM (45 mins)

1:00 PM – 2:30 PM (1hr and 30mins)

LUNCH

1:05 PM – 2:00 PM (55mins)

LUNCH & LEARN INTERACTIVE SESSION
Turn on your mics and cameras and join in!

angusAngus Edwardson
GatherContent

2:30 PM  – 3:15 PM  (45 mins)

3:20 PM – 4:05 PM (45 mins)

4:10 PM – 4:55 PM (45 mins)

BREAK

DURING THE BREAK

4:15 PM – 4:45 PM (30 mins)

Wellbeing session: Creating space to play

Tracy PlayleTracy Playle
Pickle Jar

4:55 PM – 5:40 PM (45 mins)

5:45PM – 7:00PM (1 hr 15 mins)

PANEL DISCUSSION: WOMEN IN TECH

7:00 PM – 7:30 PM 

On-demand wellbeing session: day-end meditation and journaling

 

Brought to you by

 

uc logo rgb